Annie

I all förvirring som uppstår genom hit- och bortflyttande av kompisar, så kan jag inte låta bli att vara lite extra glad idag. För jag ska få träffa Annie innan jag åker och hon är saknad betydligt mer än vad hon vet.

Annie har jag känt riktigt länge, med tanke på att hon är en av fyra nuvarande kompisar som jag faktiskt lärde känna innan högstadiet. Vi har upplevt många härliga minnen tillsammans, såsom läger och härliga sommarkvällar. Mysiga fredagskvällar med god, egenlagad mat och ett oändligt antal photoshoots. När jag tänker tillbaka på stunder vi har haft är det en känsla som direkt infinner sig. Lycka.

Vi lever vanligtvis ganska så olika liv, på olika ställen. Ibland har det varit hinder, men oftast har det fört oss närmare då vi båda är genuint intresserade och vägrar släppa taget om  varandra. För en vän som Annie, det hittar man inte överallt. Hon är fruktansvärt snäll, kanske lite för snäll ibland. Omtänksam är också ett nyckelord. Och osjälvisk. Planering har aldrig varit hennes styrka, men det gör att hon nu är den absolut bästa jag känner på att ändå ordna upp det så att ingen annan blir besviken. Bara det gör att jag respekterar henne sjukt mycket.

Det är sådana som henne jag vill ha runtomkring mig. Det är sådana som henne som alla borde få ha som vän. För hon är unik.
630

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s